Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yönlü hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara tatminkâr halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın kapıları olarak da aşina acil çıkış kapılarının hangi malzemeden örgülması gerektiği, ne konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri hep belli başlı standartlar gözetilerek mimarilmalıdır.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve ense branş uygulandığı gibi, amudi panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan zait insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Yangın Çıkış Kapısı Bu perese sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page